ROOM2PLAY DISTRIBUTION – NÆRMESTE FORHANDLER OPLYSES PÅ TELEFON 70 20 88 56
Ansøg om forhandler login (B2B)

Micro

 

MICRO MOBILITY – BETTER URBAN LIFESTYLE 
 


Fra løbehjul til moderne bytransport
 

Micro blev hurtigt den førende producent af løbehjul, da de i slutningen af 90'erne introducerede et foldbart løbehjul, der var stærkt nok til at kunne bære en voksen. Hjulene af PU (polyurethan) gjorde Micro løbehjulet hurtigere og mere smooth at køre på end tidligere løbehjul, og et nyt system blev udviklet, så løbehjulet kunne klappes sammen og dermed nemt transporteres.

Siden da har schweiziske Micro solgt over 90 millioner løbehjul, og deres mission er at gøre nærtransport sjovere, mere praktisk og miljøvenlig gennem produkter af meget høj kvalitet med et enkelt og tidløst design. 

I dag tilbyder Micro Mobility over 50 forskellige transportprodukter til børn, teenagere og voksne. Micros sortiment spænder fra det populære trehjulede børneløbehjul til trendy teenage-løbehjul, stilfulde el-løbehjul og deres seneste innovation, den elektriske bybil Microlino. På trods af de meget forskellige brugere har alle Micro-produkter én ting til fælles: De er miljøvenlige, pladsbesparende og perfekte til korte afstande.
 

 

 

 

 

POPULÆRE MICRO LØBEHJUL

 

Micro Mini Deluxe LED
Navy Blue

 

Micro Mini DeluxeLED
Yellow

 

Micro Maxi Deluxe LED
Green

 

Micro Maxi Deluxe ECO LED
Mint

 

Micro Sprite LED
Silver Mat

Micro Sprite LED
Petrol Stripe

Micro Sprite LED
Neon Rose

Micro Speed
Mat Neochrome
 

 

 

 

 

MICRO MOBILITY 

 

 

 

 

SE ALLE MICRO PRODUKTER HER

 

 

 

MICRO ECO-SERIE

Micro har udviklet en ECO-serie, hvor store dele er fremstillet af genanvendt plast fra havene, såsom fiskenet, reb og andet affald fra den maritime industri. Omkring 10% af plastaffaldet i havene kommer fra fiskeri. Hvert år efterlades omkring 640.000 ton net og andet fiskeudstyr i havene. En del af dette affald, som indsamles på lossepladser og derefter genanvendes, bruges til at fremstille Micro løbehjul fra serien ECO.

 

1% FOR THE PLANET

I samarbejde med 1% for the Planet donerer Micro 1% af Micro ECO-salget til non-profit organisationer, der er dedikeret til at beskytte miljøet. 

 


 

 

MICROS VISION
 

Micro brænder for at gøre nærtransporten i byen mere praktisk, miljøvenlig og sjov.

Transport er mere end blot at komme fra A til B – det handler om at nyde rejsen, udforske nye steder og bevæge sig frit. Målet er at skabe innovative løsninger, der giver dig mulighed for at blive en del af Micros verden – uanset om du pendler til arbejde, løber ærinder eller er aktiv i fritiden med familie og venner.

 


 

CEO og grundlægger af Micro, schweiziske Wim Ouboter, med en prototype af et Micro løbehjul.
 


BRAND STORY 

Se filmen om Micros udvikling fra det traditionelle løbehjul til over 50 forskellige Micro transportprodukter.

 

SE FILMEN HER
 

 

 

 

EN FAMILIE – ET BRAND

Micro ejes 100% af grundlæggeren Wim Outboter og hans familie. Både Wims hustru og deres to sønner arbejder i virksomheden. Som en schweizisk familievirksomhed er Micros værdisæt baseret på nære familieværdier. Ordentlighed, kvalitet, innovation og fokus på miljøet er hjørnestenene i alle Micros tiltag.

 

MILJØVENLIG TRANSPORT

Micros forpligtelse til at værne om milljøet er global og afspejler sig i en række initiativer, bl.a. passionen for høj kvalitet og miljøvenlige transportløsninger. 

 

BUILT TO LAST

Micros produkter er ikke kun stilfulde men også designet til at holde i lang tid. Takket være udskiftelige løsdele kan Micros produkter bruges gennem flere generationer. Micro tilbyder reparation og udskiftning af løsdele i hele verden. Dette tiltag underbygger Micros værdigrundlag om at investere i kvalitet og holdbarhed, hvilket er med til at værne om miljøet og ideen om grønnere fremtid.

 

 

FACTS OM MICRO MOBILITY

 

· Over 90 millioner Micro løbehjul er solgt på verdensplan.

·  Micro sælges i 80 lande med over 10.000 sales points verden over.

· Micro Mobility har udviklet over 50 innovative transportprodukter til børn, teenagere og voksne.

· Micro er 100% familieejet med hovedsæde i Schweiz.

 

 

SE ALLE MICRO PRODUKTER HER