ROOM2PLAY DISTRIBUTION – NÆRMESTE FORHANDLER OPLYSES PÅ TELEFON 70 20 88 56
Ansøg om forhandler login (B2B)

Tender Leaf

 

Tender Leaf skaber trælegetøj, der taler til børns fantasi og er fremstillet til at holde til et helt liv fyldt med leg og kærlighed. Produktdesignet stræber efter at være lærerigt gennem leg og at opmuntre alle børn til at være sig selv, vokse med selvtillid og have det sjovt!
 

SE TENDER LEAF

 

 

FAVORITTER

 

Dukkehus med møbler

TL8123

Træbåd med besætning

TL8382

Købmandsvarer

TL8287

Isbod

TL8243

Bjørnefamilie

TL8384

Dukkehus - Dovetail House

TL8125

Isbutik

TL8277

Kaninfamilie

TL8383

 

SE ALLE PRODUKTER

 

 

 

SHOP EFTER KATEGORI
 

For at gøre det meget mere overskueligt for dig, har vi inddelt hele Tender Leaf kollektionen i populære kategorier. Dette kan gøre det lettere for dig at tage et kig på den kollektion eller det tema som passer til din forretning.

 

DYRERNES VERDEN

DUKKELEG

LEGEMAD

AKTIVITETSLEG

BØRNEMØBLER

ROLLELEG

 

 

PRODUKTERNES LIVSCYKLUS

 

Høje standarder og retningslinjer sørger for, at hvert enkelt produkt produceres etisk forsvarligt og sikkert, og som opfylder de høje, europæiske standarder. Den familiedrevne, indonesiske fabrik opererer med høje standarder for uddannelse og respekt for medarbejdere og giver beskæftigelse til hundredvis af lokale landsbyboere.

 

 

Produktmaterialerne er fremstillet af statsgodkendt tømmer fra brugte gummitræer, som tilmed genplantes. Krydsfineren er FSC-certificeret. Emballagen inkluderer genbrugspap og papir. Det sidste trin i processen er strenge tests for at overgå de internationale sikkerhedsstandarder for legetøj. Tender Leaf er blevet tildelt ICTI Ethical Toy Program-certifikatet for en etisk og bæredygtig forsyningskæde.

 

 

 

MEGET MERE TENDER LEAF

Synes du, at Tender Leaf ser interessant ud, og vil du gerne vide meget mere om brandet? Så tag et kig på deres hjemmeside og gå på opdagelse i deres brede produktsortiment. Tjek deres flotte Instagram eller YouTube – og bliv meget klogere på dette populære legetøjsbrand. 

 

 

 

GRATIS FILER

Med til mange af produkterne følger der er en gratis pdf, som kunden selv kan udskrive og inkludere i legen. Dette udfordrer børnenes kreative evner og forlænger legens værdi og levetid. 

 

DOWNLOAD HER

 

 

 

PRISVINDENDE LEGETØJ

En lang række Tender Leaf produkter har været nomineret til adskillige priser og vundet. 

 

 

Se alle de prisvindende produkter fra Tender Leaf her